vrijdag 6 juli 2012

Moments of Joy

Na meerdere maanden aan LibreLex te hebben gewerkt, werd het tijd om het te testen op MacOS. We claimen immers dat het daar ook werkt :-)
De vrienden in het FourDigits-kantoor waren zo vriendelijk om me een oude Mac te geven. Mac starten, browser.. OS-crash. Ik merkte op "Hmm, lange tijd geleden dat ik op Windows werkte" wat voor echte Mac-fans natuurlijk erg pijnlijk moet zijn om te horen.
Enfin, de FourDigits man is zo vriendelijk om me even zijn nieuwe snelle Macbook te lenen. Collega's beginnen al te mompelen ... hoeveel van je werktijd zal dat niet kosten...
OK LibreOffice staat er al op. Dus we plaatsen de folder met de sjablonen en configuratie-bestanden in het user werk-pad van LibreOffice. Dubbel klikken op de LibreLex extensie om die te installeren.. ah, daar is de LibreLex werkbalk. Een nieuw document starten met LibreLex. Prima. Print met of zonder logo.. ziet er goed uit. Vensters Plaatsen en Mail.. ook goed. Twee minuten en het werkt gewoon. Huhh. Waarom huhh, wat is daar nou zo speciaal aan?! Moment of joy :-)
* Moments of Joy, 1975, by Kayak, one of the greatest Symphonic Rock bands

Geen opmerkingen:

Een reactie posten